Västra Kvarngatan 54 Nyköping info@nosff.org

NTC Championship

Råredigerade bilder från NTC tävlingen 8 september.

På dator, klicka på bilden för att se hela bilden. Vill du ha en ännu större klicka på bilden igen. På mobil gäller att peka och dra isär (som vanligt).

Min E-post soren.sjoberg@gmail.com

Sprid gärna länken hit till andra berörda. NTC Championship

Vill någon att jag plockar bort någon bild, meddela mig så fixar jag det. Ange vilken rad och plats. Översta raden 1 nästa 2 osv nedåt samt A, B, C eller D på ”bredden”. Numreringen gäller datorskärm. Mobiler lever sitt egna liv. Vi löser det på något sätt. Exempel bild 2:A. Ingen idé att försöka Elliot. Den stannar kvar 🙂

Bilderna är upplagda i A4 (liggande, stående) för skärm. Vill någon ha annan storlek, format hör av er. Vill någon ha bild/bilder till något annat användningsområde (Tex printning) så fixar jag till en bättre anpassad bild. Ange vilken, rad och plats enl. ovan samt vad den skall vara till.

Som vanligt inga problem att klicka runt. Det är en hemsida, allt är offentligt. Alltid kul att folk hittar hit och klickar runt. Bli inte förvånade om hemsidan byter utseende. Innehållet är kvar. Har ett ständigt pågående ”never ending” projekt om att hitta den optimala layouten. Bilderna från Kanada ligger kvar under resor.